Performance Marketing Manager - Sweden

Stockholm, Stockholm County, Sweden · Marketing

Description

Rollen som Performance Marketing Manager är en helt ny roll på ComeOn! då den svenska spelmarknaden blir reglerad genom svenska licenser 1 januari 2019. Med denna förändringen öppnas flertalet möjligheter för att bygga på och utveckla marknadsföringen – därför behöver vi dig!

Ditt uppdrag är att komma in och bygga upp vår Performance Marketing-avdelning för samtliga brands. Du har egen erfarenhet av marknadsföring via tex Google PPC, Facebook, Instagram, Snapchat och andra digitala kanaler. Du kommer få fullt ansvar att dra igång affären och är inte rädd för att ”get your hands dirty”.

Då detta är ett team som kommer växa och specialisera sig på Performance Medier kommer du även ha en central roll i att: sätta strategier och strukturer, projektleda, rekrytera till ditt team och optimera vår marknadsföring i de olika kanalerna.

Du är en stark person som adderar värde genom att utmana våra sätt att arbeta. Med helt nya marknadskanaler som öppnas kommer vi justera nuvarande arbetssätt och implementera nya metoder.

Requirements

Din erfarenhet

Du har lång erfarenhet av marknadsföring och/eller performance, affiliate, SEO/SEM/SEA, PPC, CRO och sociala medier. Du har 2-3 års erfarenhet av specifik marknadsföring inom plattformar så som Google, Facebook och liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från annat kampanj-intensivt bolag eller från tex performance/mediebyrå eller liknande.

Du har tidigare haft personalansvar och erfarenhet från att leda ett team med allt vad det innebär.

Självklart kan du påvisa starka resultat från tidigare roller.

Som person är du positiv och optimistisk som alltid ser lösningar på problem. Du är kreativ, men också handlingskraftig för att genomföra dina strategier med framgångsrika resultat. Du vågar utmana gamla sätt att arbeta på genom att bolla idéer, testa nytt och sprida dina kunskaper inom ditt expertområde. Som ledare har du förmågan att engagera ditt team.

Benefits

- Grundlön + bonus

- 30 dagars semester

- Pensionprogram och försäkringar

- Generöst friskvårdsbidrag

- Företagsevent och AW's

Apply for this job